Podkategorie
SKŁADNIKI: cukier, tłuszcz roślinny uwodorniony (z pestek palmowych), mleko w proszku (odtłuszczone), emulgator: E492, E472c, aromat. OPAKOWANIE: 250 g
SKŁADNIKI: cukier, tłuszcz roślinny uwodorniony (z pestek palmowych), mleko w proszku (odtłuszczone), kakao w proszku (o obniżonej zawartości tłuszczu), emulgator: E492, E322 (słonecznik), aromat. Może zawierać śladowe ilości: orzechów . OPAKOWANIE: 250 g
Chrupiący, złoto-brązowy korpus może być wyszukanym deserem lub atrakcyjną słoną przekąską.
Chrupiący, złoto-brązowykorpus może być wyszukanym deserem lub atrakcyjną słoną przekąską.
Gotowy korpus o neutralnym smaku. Do słodkich i słonych dodatków.3,5cm
Gotowy korpus o neutralnym smaku. Do słodkich i słonych dodatków.3cm
Gotowy korpus o neutralnym smaku. Do słodkich i słonych dodatków.3cm
Gotowy korpus o neutralnym smaku. Do słodkich i słonych dodatków.4cm
Gotowy korpus o neutralnym smaku. Do słodkich i słonych dodatków.4cm
Składniki: woda, krem kokosowy(10%), cukier trzcinowy, białko grochuregulator kwasowości E340ii,E340i.naturalny aromat, błonnik lniany, białko grochu, stabilizatory (guma gellan)sól morska
Składniki: woda, cukier trzcinowy, migdały(2,5%)regulator kwasowości E340ii,E340i.Emulgator(lecytyna słonecznikowa)środki aromatyzujące, stabilizatory (guma gellan, guma guar)sól morska